Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизияСтрашното е, когато тълпата, стадото, се вземе за

...
Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизияСтрашното е, когато тълпата, стадото, се вземе за
Коментари Харесай

Валентин Касабов,НФСБ: Протестиращите са триста гащници, време е стадото да се върне в кошарата

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Нова телевизия

Страшното е, когато тълпата, стадото, се вземе за глутница. Време е стадото да се вкара в кошарата, по този начин разяснява обстановката с митингите зам.-председателя на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Валентин Касабов в сутришния блок на Нова телевизия.

Той съобщи, че протестиращите „ насилват дребни деца и тяхната майка “ и упрекна президента, някогашният омбудсман Мая Манолова и майките от „ Системата ни убива “, че не са взели никакво отношение по случая пред Румънското посолство.

„ Скоро рационалните, мислещите хора ще се върнат от отпуска, ще тръгнат на работа, да возят децата си. Няколко гащници ли ще ги спрат? “, сподели Касабов.

Той разяснява, че предлагането на Вътрешна македонска революционна организация за разширение на пълномощията на президента в новата Конституция не са добра концепция. Според него, в случай че това е реалност, президент като Румен Радев може да хвърли страната в революция.

Касабов съобщи, че социологическите проучвания, които демонстрират, че 60% от хората поддържат митингите, са платени и не са правилни. „ Ако са 60%, за какво на улицата са 300 индивида, половината от които платени? “, попита депутатът. Не е правилно и изказванието, че в случай че изборите са в този момент „ Обединени патриоти “ ще са отвън Народното събрание. Той изясни, че следва приемане на закон „ за старите хора “ и за пенсиите, който очевидно ще увеличи утвърждението за патриотите.

На въпроса ще разчита ли болшинството в Народното събрание на Движение за права и свободи за препоръчаните от ГЕРБ промени в конституцията, Касабов съобщи, че по-скоро разчита на част от социалистите. „ Има част от Българска социалистическа партия, които мислят рационално “, изясни депутатът, като добави, че това са тези, които не следват мнението на водача на социалистите Корнелия Нинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР